Over ons

Home » Over ons

Webprepare, wat is dat?

Wij zijn geen dertien-in-een-dozijn 'corporate' webdesign bedrijf. Webprepare bereidt websites, en doet het onderhoud hiervan. Op een originele wijze.

Doestellingen behalen

Natuurlijk krijg je een schitterend vormgegeven website, die onder de motorkap ook nog eens perfect is. Maar waar het ons om gaat, is dat jij je online doelstellingen behaalt. Met ruim 18 jaar ervaring in het ontwikkelen van websites, maar vooral ook alles daaromheen, kunnen wij gerust stellen dat wij jouw bedrijf verder kunnen helpen. Alle indegriënten zijn aan boord om jouw website tot een ongekend succes te maken. Welkom bij Webprepare!

Waarom kiezen voor Webprepare?

Geen verkooppraatjes; bij ons ben je als klant echt nog koning. Dat betekent korte lijnen, één vast contactpersoon en geen bureaucratie. Daarnaast helpen we snel en vakkundig. Gewoon zoals het hoort, vinden wij dan. Bovendien zijn we ook nog eens voordelig geprijsd. Hoe dat kan? Dat is dan weer ons geheim 😉

Waar wij voor staan

Betrouwbaarheid

Kunnen vertrouwen op een online partner is essentieel. Daarom doen wij wat we zeggen, en maken wij geen beloften die we niet kunnen nakomen.

Transparantie

Eerlijkheid duurt het langst. Geen addertjes onder het gras, en altijd duidelijkheid. Of het nu gaat om het financiële plaatje, of de techniek. Wij zijn open en eerlijk. Belooft!

Slim werken

Door inzet van de juiste tools krijgt u een vliegensvlugge website, die u zelf kunt beheren en onderhouden. Wij investeren voortdurend in nieuwe tools.

Service zoals het hoort

Geen lange wachttijden aan de telefoon, geen dagen wachten op een mailtje. Als het nodig is staan wij voor je klaar, en nemen we graag de tijd voor je.

Langdure samenwerking

Wij geloven in het opbouwen van een langdurige relatie. Geen ongeïnteresseerde accountmanagers bij ons. Eerlijke mensen-mensen die betrokken zijn.

Deskundigheid

Met bijna 20 jaar ervaring in online marketing kun je gerust al jouw vraagstukken bij ons neerleggen. Van Hosting tot SEO, ons maakt het niet uit!

Tijd om een kopje koffie te drinken, en jouw ideeën door te nemen?