Online Marketing

Home » Wat wij doen » Online Marketing

Wij helpen jouw bedrijf verder groeien

Je website is live. Trek de champagne maar open! Maar na een maand is er nog geen bezoeker op je website terecht gekomen. Laat staan een order.

Hoog in Google

Hoog in Google

Trekt jouw website geen- of weinig bezoekers? Dan is dat het moment om aan de bel te trekken. Een website zonder bezoekers is alsof je een marktkraam opzet in de woestijn. Nutteloos, dus. Na het realiseren van een website is het dus belangrijk om door te pakken. Op welke zoekwoorden wil je gevonden worden? Wat is de concurrentie ten opzichte van deze zoekwoorden? Wil je Google AdWords inzetten, of liever via de organische resultaten kansen benutten? Laat ons je adviseren.

De juiste marketing instrumenten

Je kan jouw doelgroep op verschillende manieren gebruiken. Misschien moeten we het via de website doen, maar wellicht via Social Media? Tegenwoordig kan je Social Media heel breed inzetten. Een campagne op Facebook voor jouw diensten, een advertentie op Instagram of misschien wel adverteren via Twitter? Laat ons samen met jouw kijken waar jouw doelgroep zich bevindt, en benut de kansen.

Marketing instrumenten

Wat kost Online Marketing?

Gekke vraag eigenlijk. Online Marketing is altijd maatwerk. Neem contact op voor een op maat gemaakte offerte!

Laten we samen jouw doelstellingen doornemen